1:12 Cukráreň + svadobný salón - Veľký zberateľský drevený domček pre bábiky + elektrina, zrekonštruovaný

POUŽITÉ

Domček pre bábiky je v ponuke so všetkým zariadením, doplnkami a bábikami uvedenými na fotografiách.

1:12 Klasický pomer veľkostí

Rozmery domčeka sú 84 x 73 x 38 cm.

Tento dom je plný života. V obchodíkoch sú spokojní zákazníci a bývanie nad nimi je veľká oslava s hudbou a skvelým jedlom. Je tu veľa bábik rôzneho veku, takže sa donekonečna môžu vymýšľať príbehy o tomto krásnom domove 

Viac detailov

1 Položka

Pozor: Posledné kusy na sklade!

1 800,00 €

Detaily

Veľký zberateľský domček pre bábiky s 2 obchodíkmi (cukráreň + svadobný salón) - zrekonštruovaný + elektrina

Prízemie domčeka sme nezariadili ako klasické bývanie, ale sme tam vytvorili OBCHODÍKY - cukráreň a svadobný salón.

Domčeku sme vrátili jeho zašlú eleganciu, keď sme pretreli celú fasádu na jemnú zelenú a drevené okná na bielo. V tomto domčeku sme nemuseli meniť zachovalé štýlové tapety, o to viac sme sa vyhrali s látkami na dekoráciach. Ušili miniatúrne záclony do celého domu, zdobené obliečky na postele i kolísku, aj uteráky do kúpeľne. Vyrobili sme aj niektoré kúsky nábytku aj drevené garniže, drobné sklenené voňavky... Strecha bola viac nepokrytá ako pokrytá, takže sme sa zahrali aj na pokrývača strechy - najprv sme samozrejme vyrobili jednotlivé akože bridlicové škridle. Poriešili sme aj elektrinu. Vždy s veľkou radosťou tvoríme vianočné slávnostné predmety, je to babravá, ale upokojujúca činnosť. Domček má nový adventný veniec so 4 sviečkami, girlandu na kozub a dlhú vianočnú girlandu na schodisko.

Veríme, že aj tento domček sa stane nezabudnuteľným darčekom na dlhé roky, darčekom, ktorý môžu zdediť aj ďalšie deti. Množstvo drobností umožňuje hrať sa celé hodiny a tvoriť stále nové usporiadanie domčeka. Aj obrazy na stenách sa dajú premiestňovať.

Domček je skutočnou zmenšeninou domova. Všetko zariadenie je v klasickom pomere 1:12. 
Drevený nábytok v elegantnom štýle má otváracie dvierka aj zásuvky, mnoho kúskov je úplne nových. Nová sanita v kúpeľni je porcelánová s kovovými kohútikmi. 
V domčeku je minimum plastu na niekoľkých drobnostiach.Takmer všetko je drevené (aj okná a dvere), alebo kovové. Všetko je bez poškodenia.

Samotný domček má rozmery 84 x 73 x 38 cm. Drevený domček je veľmi pevný (MDF dosky), už je poskladaný. Skladá sa z 2 samostatných častí - horný domček a spodná časť s obchodíkmi.

Domček pre bábiky nie je poškodený, niekoľko starých odrenín bolo starostlivo opravených.

V domčeku žije veľká rodina v dobovom oblečení. 

Domček pre bábiky je v ponuke so všetkým zariadením a doplnkami, ktoré sú uvedené na fotografiách.

BÁBIKY - 10 porcelánových detičiek (8 detí + 2 bábätká)

            - 11 porcelánových dospelých postavičiek 

KOMPLETNÉ ZARIADENIE  - NÁBYTOK + DOPLNKY

            - zariadenie 2 obchodíkov - cukráreň a svadobný salón, množstvo detailne vypracovaných miniatúrnych vecí (jedlo, koláče i galantéria)

            - kvalitne zariadené jednotlivé izby - jedáleň, kuchyňa, kúpeľňa, hudobný salónik, detská izba, spálňa

LEPIACI VOSK na drobnosti a obrazy v domčeku pre bábiky

Vosk umožňuje dočasne prilepiť drobné predmety v domčeku. Vázičky, sošky atď pevne stoja na nábytku. Obrazy sa prilepujú na stenu. Predmety je možné premiestňovať podľa ľubovôle s tou istou dávkou lepidla, nie je nutné pridávať nový lepiaci vosk. Lepidlo sa dávkuje vo veľmi malom množstve. Odstraňuje sa teplou vodou a mydlom.